OVER ONS

Hi there, let's catch the sun!

Wat gebeurt er als twee zussen, Nina & Sophia, besluiten hun carrière als voormalige advocaten volledig om te gooien om hun dromen waar te maken?

Welkom bij The Sunshine Club, een plek om de meest inspirerende, duurzame en ecologische cadeaus te vinden om je dierbaren - of jezelf – blij mee te maken! Geïnspireerd door memorabele zonsopgangen, onvergetelijke diners, zonnige dagen, grenzeloze liefde en eindeloze zomers op het strand, besloten wij
om een bedrijf op te richten met een creatieve, positieve sfeer dat een one-stop-shop biedt voor geschenken die niet alleen de ontvanger blij maken, maar ook de natuur doen glimlachen: alle producten zijn vegan , cruelty-free en gericht op duurzaamheid en ecologisch bewustzijn.


De Sunshine Club biedt originele en inspirerende cadeau-ideeën voor alle gelegenheden, op een persoonlijke, betrouwbare en duurzame manier. Net zoals de zon een bron van licht, vreugde en positiviteit is, richt The Sunshine Club zich op deze waarden om haar klanten niets dan het beste te bieden.

Wanneer heb jij voor het laatst iemand laten stralen?

Onze 4 waarden kleuren ons verhaal:

1) AUTHENTIEKE verhalen en 2) INSPIRATIEVOLLE cadeaus
Met haar opgedane expertise als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en verschillende huidcursussen dermatologie ging Sophia in detail alle ingrediëntenlijsten af, werden alle producten uitgebreid getest en kozen wij samen een zorgvuldig geselecteerde collectie van merken en producten die authentiek, smaakvol, inspiratievol en - bovenal - van onberispelijke kwaliteit zijn. Jonge startende merken met een mooi verhaal en veel potentieel hebben bovendien onze voorkeur. Door uitgebreide achtergrondinformatie te bieden over de voordelen en ingrediënten van ons assortiment, weten onze klanten precies wat en van wie ze kopen.

The Sunshine Club is een familiebedrijf en dat merk je aan alles; heel wat van onze merken hebben een familiale connectie, de personen die je op onze foto's ziet zijn allemaal familieleden, de boxen zijn genoemd naar familieleden, …

3) POSITIVITEIT
Vanuit onze positieve mindset, trachten we met The Sunshine Club zo (gender, age,…) neutraal als mogelijk te zijn. Voor ons kunnen glitters, make-up, roze producten, blauwe producten cadeau gedaan worden aan iedereen. Immers, ons voornaamste doel is ‘to make you shine’!

4) GROEN
Alle producten zijn ‘groen’; ze houden 100% rekening met de natuur. De producten in onze Sunny Boxes zijn allemaal vegan en cruelty-free en heel wat merken hebben bovendien nog extra “groene” kwaliteitsscertificaten behaald (dit wordt steeds bij elke product zorgvuldig weergegeven).

Ons doel is om met onze groene cadeaus een origineel en gezond alternatief te bieden waarbij je misschien al (deels) vegan leeft of net vegan-curious wordt. Ook als wij met onze vegan boxen een eenmalig vegan momentje in je leven kunnen creëren, zijn we al heel blij!

Onze waarden

AUTHENTIEK

Wij gaan voor échtheid en betrouwbaarheid. Producten die eerlijk vervaardigd zijn en met een gemeend (vaak familiaal) verhaal

INSPIREREND

Generiek is niets voor ons, wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Wij zoeken altijd zorgvuldig naar trendy, originele, verrassende producten, partners, …

GROEN

We kiezen steeds voor ecologische en duurzame producten die ook de natuur doen glimlachen!

POSITIEF

Net als de zon proberen wij warmte en licht te brengen naar onze omgeving. Een glimlach, mensen laten stralen,...