Skincare met paddenstoelen

 

Waarom hebben we gekozen voor het merk Muldream in 2 van onze giftboxen? Het is een onbekender merk en het is een Koreaans (K-beauty) merk en wij hebben hiervoor gekozen omdat ze daar véél verder staan in de ontwikkelingen rond skincare!

K-beauty zijn skincare producten uit Korea en dit is heel booming omdat ze veel innovatiever zijn dan in Westerse landen (niet voor niets heeft iedereen daar een glowing skin) en de concurrentie is hier veel groter dus hier kan men niet zomaar gooien met termen als “natuurlijk”, “organic” als dit werkelijk niet zo is!!

We hebben dit merk in 2 van onze boxen zitten (in de Cosy evenings box en de Luxurious vibes box). In onze Luxurious vibes box zit de Muldream Ampoule (serum) en deze licht ik vandaag graag toe in deze blog.

Wat is het ? Een serum dat je ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt meteen na het reinigen van je gezicht. Nadien breng je er jouw dag- of nachtcrème overheen.

Tegen wat helpt het? Tegen fijne lijntje en rimpels én zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Verder zorgt het dat je geen puistjes krijgt (dit is iets wat alle Koreaanse merken bijna doen – er ook ingrediënten insteken om de huid die extra glow te geven).

Waarom hebben we gekozen voor dit serum? Omdat er een specifiek ingrediënt in zit: paddenstoelen! Dit is iets wat in K-beauty al lange tijd speelt en ondertussen meer & meer binnen Amerika en Europa bekend aan het geraken is.

Er zitten 2 soorten paddenstoelen in dit serum: 1) de sneeuwpaddestoel (tremella fuciformis) en 2) de reishi


De sneeuw paddestoel (Tremella Fuciformis) is één van de nieuwste trends paddestoelen die in dit serum zit en wij zijn alvast fan want heeft de volgende voordelen :

- Het is een heel goede anti-aging
- Werkt nog véél beter dan hyaluronzuur qua vocht toediening (iets waar we allemaal nood aan hebben in de huid). De deeltjes van de sneeuwpaddestoel zijn kleiner dan die van hyaluronzuur en daardoor wordt het nog beter door de huid opgenomen.
- werkt heel verhelderend dus gaat je echte een glow geven en pigment verminderen voor degene die hier last van hebben.