Niet zomaar een haarborstel

manta giftbox

MANTA kan je in twee van onze giftboxen terug vinden & dit is niet zomaar een haarborstelmerk maar draagt ook een persoonlijke toets mee! Het merk is ontstaan uit een prachtig en ontroerend liefdesverhaal. In deze blog leggen we je uit waarom wij voor de MANTA hebben gekozen in 2 van onze Sunny giftboxes.

Wist je dat dagelijks kammen eigenlijk veel schade veroorzaakt aan jouw haar? De MANTA borstel is echter zo zacht voor je haar als je vingers er doorheen halen! Tim Binnington, een kapper uit het Verenigd Koninkrijk, creëerde deze borstel speciaal voor zijn vrouw die na een levensbedreigende ziekte haar haar had verloren…

Wij waren meteen omver geblazen van de resulaten die de MANTA te bieden heeft: jouw haar is meteen veel zachter en glanzender!

Wat maakt de MANTA uniek? De gepatenteerde FLEXGUARD technologie zorgt ervoor dat deze haarborstel een volledige 360° beweging maakt om knopen zachtjes los te maken. Deze continue beweging betekent dat je haar nooit het stresspunt bereikt waar het breekt, wat langer, gezonder en glanzender haar betekent.

MANTA steunt ‘The Little Princess Trust’, een liefdadigheidsinstelling die gratis pruiken van echt haar verstrekt aan kinderen en jongeren die hun eigen haar hebben verloren door de behandeling van kanker en andere ziekten. MANTA draagt hierbij een steentje bij door haarborstels te doneren aan hen.

Er zitten dus heel wat mooie verhalen achter deze fantastische haarborstel.

Ontdek deze haarborstel in twee van onze Sunny boxes: The Wellness Club en Golden Hour.