Kinderen verdienen enkel het beste!

medium

Onze zoektocht naar een skincare merk voor baby's en kinderen was niet zo eenvoudig. Het moest aan verschillende vereisten voldoen én het moest écht goed zijn! Er zijn zo veel merken die we hebben bekeken maar er wordt helaas nog veel aan 'greenwashing' gedaan en wanneer we dieper ingingen op de ingrediëntenlijst, merkten we heel wat zaken op die ons niet aanstonden. Maar uiteindelijk kwamen we uit bij het prachtige merk 'Enfance Paris'.

Het merk is opgericht door een mama (Agnès Laffourcade) die enkel maar het beste voor haar kinderen wou en dit nergens kon vinden in de winkel. Dus ze besloot zelf een merk te creëren dat mee evolueert met de leeftijd van jouw kindje.

Waarom hebben we nu juist voor Enfance Paris gekozen?
- Het merk belooft om kinderen aan geen enkele chemische/ hormoonverstorende ingrediënten bloot te stellen en zo weren ze maar liefst 1328 chemische ingrediënten die op de EU lijst verboden zijn, én ze gaan zelfs een stapje verder en weren ook degene die op de grijze lijst staan.
- Enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden behouden
- Het merk is Vegan en Cruelty-Free
- Het is VRIJ van: parabenen, GMO's, synthetische geurstoffen, PEG's, BHA's of BHT's, ftalaten, sulfaten, organohalogeen, EDTA's en Phenoxyethanol. Allemaal stoffen die onnodig zijn voor jouw kindje!
- Alle verpakkingen zijn recycleerbaar
- Milieuvriendelijke formuleringen: er zijn geen petrochemische ingrediënten aanwezig die de planeet en de huid van jouw kindje kunnen beschadigen.

Hebben we jullie kunnen overtuigen van dit mooie merk? Je kan de producten vinden in onze 3 kinderboxen: Oh baby, Riva's choice & Charles-Henri's choice.