Een leuke samenwerking met webshop Yvanta

We zijn pas een hele leuke samenwerking aangegaan met Yvanta! Samen met hen creëerde we 3 boxen volledig op maat en je kan deze dus enkel bij hen vinden! 

Wat doet Yvanta? 

Yvanta maakt het leven van mensen met een medische aandoening aangenamer.  

Aanvankelijk startte Yvanta met producten gericht op mensen met een stoma, maar al snel werd duidelijk dat er ook veel mensen met andere gezondheidsproblematieken zijn en zo begon Yvanta uit te breiden. 

Waarom een samenwerking met Yvanta?  

Omdat Yvanta niet zomaar een webshop is gericht op producten voor mensen met medische aandoeningen. Ze hechten enorm veel belang aan de persoon en hun uniek verhaal. Ze zorgen voor persoonlijk contact met hun klanten en volgen alles nauw op. 

Uit ons eerste contact met Yvette van Yvanta voelde we meteen dat Yvette een heel warme persoon is die 100% klaarstaat voor haar klanten. Dit past volledig binnen het verhaal van The Sunshine Club: een verschil maken, niet zomaar een webshop zijn maar waar je open advies kan vragen over producten,… 

 

We creëerde samen met Yvanta 3 zonnige boxen waarvan 1 kinderbox: 

Deze kinderbox hebben Yvette & Sophia samengesteld op maat en er werd de focus gelegd op doe-activiteiten:  

  • Een houten snijmesje zodat je samen met jouw kindje groenten kan snijden tijdens het koken. Het is meermaals bewezen dat dit een band schept tussen ouder en kind. Ook stimuleert het de zelfstandigheid en fijne motoriek! 
  • Een gietertje met 2 bloembollen om samen klavertjes vier in de gieter te planten. Dit is avontuurlijk voor het kindje omdat het even duurt vooraleer de klavertjes 4 tevoorschijn komen en zo creëer je een leuk gespreksonderwerp. 
  • Een gelukskoekje met wens dat je zelfs kan planten! Je kan deze samen met jouw kindje in de tuin planten en later samen ontdekken welke bloemen er tevoorschijn zijn gekomen. Dit stimuleert het “op ontdekking gaan” voor kinderen. 

 

Neem zeker een kijkje op hun webshop!