4 redenen waarom je een relatiegeschenk aan je klanten zou moeten geven

giftbox relatiegeschenk

De feestdagen staan voor de deur en we weten dat het kopen van een cadeau voor klanten overweldigend kan zijn. Maar is het kopen van een eindejaarsgeschenk nu de moeite waard? Ja en we zullen je vertellen waarom:

1) Met een relatiegeschenk bedank je hen voor hun werk. Aan het eind van de dag zijn uw klanten de reden dat jouw bedrijf bestaat. Een duurzaam geschenk zal een grotere impact hebben dan een tekst die zegt, "bedankt!".

2) Op deze manier herinner je hen eraan dat je hun apprecieert en bouw je aan een verdere klantenrelatie voor de toekomst. Zonder dat dit pusherig over komt. Het geven van een cadeau is een geweldige manier om hun aandacht te trekken; en zeker indien dit relatiegeschenk 100% rekening houdt met de planeet (duurzaam, diervriendelijk, vegan).

3) Door het geven van een relatiegeschenk laat je de klant zien dat je gul bent en geeft om individuele relaties en een langdurige zakelijke relatie.

4) Het geven van een originele out of the box cadeau helpt om jouw bedrijf te laten opvallen. Door verder te gaan dan een algemene wenskaart zal jouw bedrijf opvallen en zal de klant zich speciaal voelen.

Bij The Sunshine Club kan je kiezen uit verschillende cadeauboxen en wij hebben een catalogus opgemaakt speciaal voor relatiegeschenken, geschenken voor jouw personeel, geschenken voor op een personeelsfeest,… Stuur gerust een mailtje naar hello@thesunshineclub.be en wij helpen je graag verder!