Onze Get That Glow box in de kijker

Deze week zetten we onze Large Get That Glow giftbox in de kijker want dit is de ideale me-time giftbox. 

In deze blog geven wij je meer uitleg over de producten en het mooie verhaal achter de merken.

Deze self-care giftbox omvat:
- Een anti-aging serum met hyaluron
- Gua sha steen
- Plantaardige geurkaars
- Kit voor fluweelzachte handen
- Gouden oogpatches
- Theedoek
- Onze sunny box

Met deze giftbox willen we ons echt focussen op een me-time moment waarbij je een glowing skin krijgt en tegelijk ontspanning ervaart door de heerlijke geurkaars en hand treatment kit voor zijdezachte handen.

Wil je een glowing skin? Gebruik dan eerst het diervriendelijk serum met hyaluron wat zorgt voor een “plump” effect. Dit gebruik je in combinatie met de gua sha (dit is een steen die ervoor zorgt dat de huid gelift wordt). Op ons instagram account kan je een filmpje vinden met instructies van hoe je de gua sha moet gebruiken, maar er zit ook een uitgebreide gebruiksaanwijziging bij het product. Je brengt eerst het serum aan en nadien ga je met de gua sha over de huid. Een gua sha zorgt er voor dat de huid wordt gelift, rimpels verdwijnen, wallen verdwijnen en het verbetert de bloedcirculatie.
Nadat je de huid hebt gelift, kan je de oogpatches aanbrengen die ervoor zorgen dat de oogcontour meteen opgefrist wordt. Terwijl je deze laat intrekken, kan je ontspannen met de heerlijke geurkaars en breng je de handschoenen uit het hand treatment kit aan zodat je nadien van zijdezachte handen kan genieten! Alle producten zijn diervriendelijk, natuurlijk en vegan.

giftbox


Meer uitleg over de mooie merken:
1)Het merk ANYAH (hand kit) is heel erg bezig met ecovriendleijkeheid en daarom is de verpakking gemaakt van gerecyleerd papier en geprint met soja inkt. Verder let het merk op heel wat standaarden: parabeenvrij, siliconenvrij, GMO vrij, geen synthetische kleurstoffen,… en draagt deze kit het EU ecolabel wat betekent dat dit product een verminderde impact heeft op het milieu. Dit is dus een heel mooi milieuvriendelijk product!

2)Merme (serum) is een puur, clean skincare merk. Ze werken met een minimum aan ingrediënten die volledig natuurlijk zijn. Normaal gezien wordt hyaluronzuur uit hanenkammen gehaald maar NIET bij Merme. Hierbij wordt dit verkregen op een diervriendelijke en vegan manier (dus het hyaluron is niet van dieren afkomstig!)

3)Aery produceert enkel plantaardige kaarsen die 100% goed zijn voor de natuur: palmolievrij, plastic vrij, er worden duurzame ingredienten gebruikt,… Deze kaars ruikt ook nog eens HEERLIJK!

4)Mountlai (gua sha) is een 100% CO2 vrij bedrijf, wat we heel goed vinden naar productie! Het is ook gegrond in de Chinese medicijnenleer wat we heel belangrijk vinden want de gua sha is oorspronkelijk afkomstig van China en er bestaan helaas heel wat verschillen in de gua sha stenen.

5)Vitamasques (oogpatches) is een clean skincare merk die parabeenvrij, glutenvrij, parfumvrij, minerale olie vrij, SLS vrij, ftalatenvrij,… zijn. Op een natuurlijke manier zal je oogcontour gaan stralen!